دانلود مقاله روش اندازه‏گيري عصاره محلول در آب سرد , در ادويه و چاشني

دانلود مقاله روش اندازه‏گيري عصاره محلول در آب سرد , در ادويه و چاشني

دانلود مقاله   روش اندازه‏گيري عصاره محلول در آب سرد , در ادويه و چاشني

 

 

 

 

 

 

لینک پرداخت و دانلود *پایین مطلب*

فرمت فایل: Word (قابل ویرایش و آماده پرینت)

تعداد صفحه :6

 

بخشی از متن مقاله

پيشگفتار

 استاندارد روش اندازه‏گيري عصاره محلول در آب سرد و در ادويه و چاشني كه بوسيله كميسيون فني ادويه و چاشني تهيه و تدوين شده در بيست و دومين كميته ملي مواد خوراكي و فرآورده‏هاي كشاورزي مورخ 35/4/16 تصويب گرديد . پس از تائيد شوراي عالي استاندارد و باستناد ماده يك ( قانون مواد الحاقي به قانون تاسيس موسسه استاندارد و تحقيقات صنعتي ايران مصوب آذرماه 1349) بعنوان استاندارد رسمي ايران منتشر مي‏گردد .

 براي حفظ همگامي و همآهنگي با پيشرفت‏هاي ملي و جهاني صنايع و علوم استانداردهاي ايران در مواقع لزوم و يا در فواصل معين مورد تجديدنظر قرار خواهند گرفت و هر گونه پيشنهادي كه براي اصلاح يا تكميل اين استانداردها برسد در هنگام تجديدنظر در كميسيون فني مربوط مورد توجه واقع خواهد شد .

 بنابراين براي مراجعه به استانداردهاي ايران بايد همواره از آخرين چاپ و تجديدنظر آنها استفاده نمود .

 در تهيه اين استاندارد سعي بر آن بوده است كه با توجه به نيازمنديهاي خاص ايران حتي‏المقدور ميان روشهاي معمول در اين كشور و استاندارد و روشهاي متداول در كشورهاي ديگر همآهنگي ايجاد شود .

 لذا با بررسي امكانات و مهارتهاي موجود و اجراي آزمايشهاي لازم استاندارد حاضر با استفاده از استاندارد زير تهيه گرديد .

ISO recommendation R 941

Spices and condiments

Determination of cold water soluble extrac

  روش اندازه‏گيري عصاره محلول در آب سرد , در ادويه و چاشني

  مقدمه :

 اين استاندارد براي اكثر ادويه و چاشني‏ها قابل استفاده است از لحاظ تعداد و تنوع اين گونه محصولات در حالات خاص امكان دارد اصلاح اين روش يا حتي انتخاب روش مناسب‏تري ضرورت پيدا كند .

 چنين اصلاحات در پيش نويس استاندارد مربوطه ذكر خواهد شد .

  1 ـ هدف

 هدف از تدوين اين استاندارد روش اندازه‏گيري عصاره محلول در آب سرد براي ادويه و چاشني مي‏باشد .

  2 ـ تعريف

 مقصود از عصاره محلول در آب سرد موادي است كه بوسيله آب سرد تحت شرايط مشخصي استخراج مي‏شود .

  3 ـ اصول

 اساس كار مبتني بر استخراج مواد بوسيله آب سرد , تصفيه , خشك كردن باقيمانده و وزن كردن آن است .

  4 ـ دستگاهها و وسايل لازم

 وسائل معمولي آزمايشگاهي باضافه وسائل زير :

 4 ـ 1 ـ بالن ژوژه 100 ميلي ليتري

 4 ـ 2 ـ پيپت 50 ميلي ليتري

 4 ـ 3 ـ كپسول پهن پارسنگ شده

 4 ـ 4 ـ گرمخانه تنظيم شده در 103±2 درجه سانتيگراد حرارت .

 4 ـ 5 ـ حمام بخار

 4 ـ 6 ـ كاغذ صافي با ظرافت متوسط

 4 ـ 7 ـ ترازوي حساس آزمايشگاهي

  5 ـ نمونه‏برداري

 نمونه‏برداري بايد مطابق استاندارد شماره 512 ايران روشهاي نمونه‏برداري از ادويه چاشني انجام گيرد .

*** متن کامل را می توانید بعد از پرداخت آنلاین ، آنی دانلود نمائید، چون فقط تکه هایی از متن به صورت نمونه در این صفحه درج شده است ***

 


اینجا هم مشاهده کنید