دانلود مقاله سطح پتاسيم

دانلود مقاله سطح پتاسيم

دانلود مقاله سطح پتاسيم

 

 

 

 

 

 

لینک پرداخت و دانلود *پایین مطلب*

فرمت فایل: Word (قابل ویرایش و آماده پرینت)

تعداد صفحه :13

 

بخشی از متن مقاله

چراي يونجه تجربه تازه اي نيست. چراي يونجه در ايالت متحده يا به صورت تنها يو يا همراه با گندميان يا ساير حبوبات معمول بوده است. در مقايسه با سيستم هاي مديريتي چراي يونجه هرگز تجربه شايع در اين كشور نبوده است. در صورتي كه در ساير كشورها يونجه به صورت چرا استفاده زياد داشت. ولي به چراي يونجه در اين كشور تصطيح عملكرد را در پاييز محول كرده بودند. سيستم هاي چرايي براي عاقبت خوشي نيروي بالقوه چرا يونجه به سطح بزرگي از مديريت كه ساير سيستم هاي چرايي انجام مي دادند لازم داشتند. اين گفتار و منفعت چراي يونجه را هنگام رشد بيان مي كند.

سطح پتاسيم خود را بدانيد:

سطح پتاسيم به طور منظم چك خواهد شد. از پزشك يا مسئول رژيم غذايي خود نتايج سطح پتاسيم خود را بپرسيد. چك كردن سطح پتاسيم، تيم مراقبتي درماني را به سمت نگهداشتن k+ در يك رنج مطمئن هدايت خواهد كرد.

رنج هاي آزمايشگاهي براي CKD

رنج پايين                كمتر از 3.5 mEq/L

رنج مطمئن          3.5 – 5.5 mEq/L

رنج غير مطمئن      5.6 – 6.0 mEq/L

رنج خطرناك               بيشتر از6.0 mEq/L

اگر پتاسيم بالا باشد پزشك شما علّت را تعيين مي كند و در صورت نياز، زماني براي دياليز شما مشخّص مي كند. رژيم كليوي شما، ميزان جذب غذايي شما را تكرار خواهد كرد و راه هايي براي پايين آوردن k+ در رژيم غذايي مي دهد. رژيم شما مقدار مشخّص و درستي از k+ براي شما مشخّص مي كند.

نكاتي در مورد نگهداري سطح k+ در رنج طبيعي در نارسايي كليوي:

1- رژيم غذايي مناسب براي نگهداري k+ در يك رنج طبيعي

2- يك برنامه ريزي مناسب رژيم شما را مشخص مي كند، غذاهايي كه پتاسيم بالايي دارند را تعيين مي كند.

3- ميوه ها و سبزيجات كه در مقادير مشخص به وسيلة رژيم به شما توصيه مي شود.

4- شير و محصولات شيري يا لبني و يا جايگزين كردن با مواد ديگر به وسيلة رژيم به شما توصيه مي شود.

5- كاهش مصرف مايعات از طريق ميوه ها و سبزيجات

6- اجتناب از مصرف نمك و يا جايگزين هاي ديگر كه پتاسيم دارند.

7- خواندن برچسب ها روي غذاهاي بسته بندي شده با نمك پايين يا Na پايين براي مصرف تركيبات با پتاسيم مطمئن.

8- روي ميزان مصرف غذا دقّت كنيم چون ممكن است غذا k+ كمي داشته باشد ولي وقتي در حجم زياد خورده شود باعث افزايش پتاسيم مي شوند.

9- دياليز، بايد به طور منظّم انجام شود و بنابراين معالجه بايد كاملاً براي پاك كردن خون انجام شود.

10- سبزيجات اگر در رژيم غذايي گنجانده شوند پتاسيم را بالا مي برند، بنابراين بايد از مسئول رژيم غذايي در مورد ميزان مصرف سبزيجات سئوال كنيد.

چگونه مي توان سطح پتاسيم را در سبزيجات كاست؟

1- پوست كندن- بريدن به قطعات كوچك و يا فرو بردن سبزيجات داخل آب

2- خيس كردن و آبكشي كردن سبزيجات

3- پر كردن بطري با آب و خيساندن سبزيجات براي مدّت L4 در دماي اتاق.

4- بعد از خيساندن آبكشي سبزيجات با آب تميز

5- پختن سبزيجات

6- محدود كردن مصرف سبزيجات به  فنجان

*** متن کامل را می توانید بعد از پرداخت آنلاین ، آنی دانلود نمائید، چون فقط تکه هایی از متن به صورت نمونه در این صفحه درج شده است ***

 


اینجا هم مشاهده کنید